Voor professionals

Love Flame’s online cursus Celebrating Sex is voor heteroseksuele stellen die samen een stabiele partnerrelatie hebben en die vinden dat hun seksleven beter kan. Er spelen geen forse relatieproblemen (meer) en er is geen scheidingsdreiging. Ook is er geen sprake van ernstige individuele psychopathologie.
Celebrating Sex is een goede aanvulling tijdens, of in de laatste fase van een relatietherapie.

Voor therapeuten die willen leren hoe zij stellen kunnen begeleiden bij het volgen van de online cursus Celebrating Sex, biedt Love Flame de eendaagse training ‘Seks als gespreksonderwerp binnen partnerrelatietherapie’.

Als u interesse heeft in deze training dan kunt u zich hiervoor via het formulier onderaan deze pagina aanmelden.

Training: Seks als gespreksonderwerp binnen partnerrelatietherapie

Deze training wordt gegeven door Feniks de la Fosse en is gericht op het begeleiden van stellen die de online cursus Celebrating Sex thuis volgen of willen gaan volgen. Uitgangspunt is dat stellen zelf deze cursus bij Love Flame aanschaffen.

Tijdens de training leert u als relatietherapeut praktisch:

  • hoe u seksualiteit kunt bespreken in een partnerrelatietherapie
  • hoe u partners concreet kunt begeleiden bij het verbeteren van hun seksuele relatie
  • hoe u partners kunt helpen de gerealiseerde verbeteringen vast te houden

De training wordt gegeven in een kleine groep van 9-12 therapeuten. U ontvangt dan het werkboek ‘Celebrating Sex voor therapeuten’.
Dit werkboek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • opbouw en inhoud van Celebrating Sex
  • tools & tips voor begeleiding
  • aanvullende oefeningen

Wanneer u de training gevolgd heeft, krijgt u de mogelijkheid om u kosteloos aan te melden voor een aantal (beeld)belconsulten met Feniks de la Fosse.

De trainingsdag voor therapeuten zal worden gegeven op vrijdag 26 maart 2021 in De School van Frieswijk in Schalkhaar (bij Deventer). Het tarief is €365,- (btw-vrij). Als u zich opgeeft voor de training ontvangt u bericht zodra er voldoende aanmeldingen zijn en op dat moment ontvangt u ook de factuur.

Aanmelden voor de training